Джони Холидей излезе от комата, разговаря с приятели

Варна Лайф

15-12-2009, 08:42

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Роклегендата Джони Холидей е изведен от изкуствената кома и вече разговаря с близките и приятелите си. "Добре съм, тръгваме си”, били първите думи на Холидей, които казал на съпруга си Летиция като отворил очи. Това каза тази сутрин по i-tele приятелят му Шарл Азнавур.






Джони Холидей и съпругата му Летиция по време на фестивала в Кан тази година.




"Много малко неща си казахме. Не трябва да го уморяваме. Трябва да му дадем време за да се възстанови", каза още Азнавур. Почти всички близки на Джони са до леглото му. Дъщеря му Лора Смит пристигна вчера заедно с майка й Натали Бай. Край болничното му легло е синът му от брака му със Силви Вартан - Дейвид, предадоха световните агенции.


Преди седмица Джони Холидей беше приет в болницата Сидърс-Синай в Лос Анджелис, където беше поставен в изкуствена кома. Той получи инфекция, след като беше опериран на 26 ноември в Париж от дискова херния. След трагичната новина хирургът, оперирал Джони Холидей, беше пребит близо до дома си. Д-р Стефан Делажу беше нападнат от двама души с качулки, които не са използвали оръжие. Предполага се, че бесни на лекаря фенове са мъстили за идола си. Оказа се, че вследствие на операцията в Париж рокаджията е получил инфекция. Според американските лекари интервенцията на Делажу е била абсолютна касапница. Преди да бъде поставен в изкуствена кома в Лос Анджелис му направили две животоспасяващи операции.